Článek

Obrázek novinky

Vítězství na domácím 9. Hattrick cupu

před 6 měsíci | Pavel Makovský

V sobotu 8. července 2023 jsme pořádali v pořadí již devátý ročník turnaje v malé kopané ve Svratce. Přestože se tentokrát nezúčastnil historicky nejúspěšnější tým Žabinští vlci z Brna, byl turnaj velmi kvalitně obsazen. Mezi 15 týmy tradičně nechyběli velcí favoriti. Avšak i přes nepovedený vstup do turnaje se nám podařilo zvednout výkon a dokráčet pro historický druhý titul z domácího turnaje. Po pátém ročníku jsme tak obsadili i ten devátý. Za zmínku stojí především předvedená hra našeho špílmachra Robina Kunstmüllera, který čněl nad ostatními a zaslouženě si odnesl cenu pro nejlepšího hráče turnaje. Dále bychom rádi vyzdvihli hru našeho brankáře Davida Kašpara, který uzamkl domácí bránu a znepříjemnil tak život všem útočníkům. 

 

Cenu pro největšího bojovníka si odnesli kluci z týmu Staré vykopávky a především Jan Šikl. Nutno dodat, že ho v tom spoluhráči nenechali a srdnatě bojovali až do samotného konce. Proto i další pozice připadli borcům z tohoto týmu Petrovi Moučkovi a Martinovi Sádovskému. Nutno dodat, že jim to bylo k ničemu, protože cenu může vyhrát jen jeden :) 

Nakonec bychom chtěli moc poděkovat všem zúčastněným, stejně tak klukům, kteří pomáhali s organizací a úklidem. No a hlavně se budeme opět těšit na příští ročník, který bude už jubilejní desátý .. letí to!