Článek

Obrázek novinky

Dresy

před 6 měsíci | Pavel Makovský

Úplné začátky

Naše první dresy byla modro-bílá kombinace, kterou nám zapůjčil svratecký klub Natahari. Právě na jejich turnajích, respektive na turnajích, které pořádali jejich členové jsme začínali. V těchto dresech jsme odehráli několik turnajů. Úplně poslední turnaj byl RUMcajs cup z roku 2013, na kterém jsme získali historický první pohár

 

Druhé dresy

V pořadí druhé dresy nám poskytl fotbalový klub SK Svratka. V těchto dresech jsme hráli do roku 2016 a připsali jsme si v nich mnoho úspěchů včetně dvou prvních míst z halového Mičéga cupu 2015 a vankovního turnaje na Křižánkách 2016. Rovněž jsme skončili ve své druhé sezóně na 3. místě v II. Hlinecké lize. Rovněž tyto dresy byly laděny do kombinace modré navy a tyrkysové barvy. 

 

Změna barev

Po námi pořádaných turnajích z roku 2015, jsme konečně uspořili dostatek financí na vytvoření vlastního návrhu. Již dříve jsme se shodli, že zcela změníme barevné složení klubových barev. Hlavním důvodem bylo, že mnoho týmu hrálo v modré a my jakožto mladší tým často hráli v rozlišovacích dresech. Inspirací nám byla kombinace týmu Victoria´s secret, který se účastnil našich turnajů. Jednalo se o složení černé se sytě růžovými doplňky. Designový návrh jsme řešili přímo ve výrobních prostorech firmy Jadberg, kterou nám zprostředkoval Míra Volejník. Rovněž nám ze svého na dresy přispěl, dalšími sponzory se stala Restaurace Alvaréz a firma Kavale s.r.o., všem sponzorům patří obrovský dík! Pro každého hráče jsme nechali vytvořit vlastní dres. Postupem času se o tvrdou palubovku ničily kraťasy, na které nám přispěla svratecká firma Kovo HB. Nové trenky byly oproti předcházejícím z větší části černé a doplněny o logo firmy a logo města Svratka. V průběhu dalších pěti let jsme postupně, s rostoucí členskou základnou a rostoucím obvodem pasu, doobjednávali jednotlivé dresy a kraťasy dle potřeby. V roce 2023 nám bylo oznámeno, že už firma Jadberg nedělá individuální návrhy a objednávky, proto jsme začali řešit koupi nových dresů.